ورود به پنل کاربری

ثبت نام دانشجویان مهمان دانشگاه خوارزمی سال تحصیلی ۹۹-۹۸

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ |

به منظور انجام انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸:

دانشجویان میهمان سال های قبل که دارای کارت دانشجویی دانشگاه خوارزمی می باشند:

این دسته از دانشجویان تنها لازم است وارد کاربری سیستم گلستان خود شده و در صورت داشتن سرترم ۹۸۱ در اطلاعات جامع دانشجو در زمان ثبت  نام با تاخیر نسبت به انجام انتخاب واحد خود اقدام  نمایند.

در صورت عدم وجود سرترم و نداشتن بدهی و اطمینان از وضعیت میهمانی خود به اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که دانشجویان لازم است حتما نسبت به تسویه بدهی شهریه خود،  قبل از انجام انتخاب واحد اقدام نمایند.

دانشجویان متقاضی میهمان دانشگاه خوارزمی که برای اولین ترم با درخواست میهمانی آنان موافقت شده است : (اسامی این افراد بر روی پرتال خوارزمی قرار داده شده است)

ثبت نام این دسته از متقاضیان در دو مرحله انجام می شود:

مرحله اول : تکمیل مرحله ۱ (تکمیل و تایید اطلاعات شخصی) و ۲ (ارسال نسخه الکترونیکی مدارک) از مراحل پذیرش غیرحضوری دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه

در بازه زمانی ۹ لغایت ۱۳ شهریور ماه ۹۸  لازم است متقاضی

بعد از وارد کردن آدرس golestan.khu.ac.ir و وارد کردن کد امنیتی، آیکون ورود به سیستم را انتخاب، و سپس بر روی آیکون ثبت نام متقاضیان میهمان دانشگاه خوارزمی کلیک کرده و با استفاده از مسیر (آموزش - پذیرش مهمان  - ثبت مشخصات اولیه دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه ) مشخصات اولیه خود را تکمیل و برای ورود به سیستم خود یک شناسه کاربری و گذرواژه تعریف نمایید، و سپس بر روی ایکون ثبت موقت مشخصات متقاضی کلیک کرده، از سیستم خارج شده و مجددا با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه ای که برای خودتان تعریف کردید، مجددا واردسیستم گلستان شده و مراحل ۱ و ۲ موجود در پردازش پذیرش غیرحضوری دانشجویان متقاضی میهمان در این دانشگاه را تکمیل نمایید. در این مرحله متقاضی باید اطلاعات اولیه مربوط به خود را تکمیل و تایید نماید. همچنین لازم است مدارک خواسته شده  را بارگذاری نموده و برای ورود به مرحله دوم منتظر تایید مدیریت بماند.

مرحله دوم: تکمیل مرحله ۳(ثبت نام) و ۴ (دریافت گواهی پذیرش)  از مراحل پذیرش غیرحضوری دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه

پس از تایید درخواست دانشجو توسط مدیریت دانشجو میتواند از تاریخ۱۶ شهریور لغایت ۱۷ شهریور ماه نسبت به انجام انتخاب واحد از طریق مرحله ۳ پذیرش غیرحضوری دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه  اقدام نماید.

دانشجویان لازم است قبل از انجام انتخاب واحد نسبت به پرداخت پیش پرداخت شهریه به مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰(یک میلیون و پانصد هزار ریال) از طریق (منوی کاربر ---> آموزش --> شهریه ---> پرداختهای الکترونیکی دانشجو ) اقدام نمایند.

میزان شهریه دانشجویان میهمان متعاقبا اعلام خواهد شد.

متقاضیان گرامی در صورت داشتن هر گونه سوالی میتوانید در ساعات اداری با شماره های زیر تماس بگیرید:

۰۲۶۳۴۵۷۹۶۰۰  داخلی ۲۲۳۷ جناب آقای اربین، جناب اقای افراسیابی و جناب آقای اکبری

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 3503 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر