ورود به پنل کاربری

اطلاعیه مهم ترم تابستانی سال ۹۸

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |
دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه خوارزمی:
این دسته از دانشجویان تنها لازم است با استفاده از منوی ثبت نام ترم تابستان از تاریخ ۴ تیر لغایت ۱۱ تیر ماه ۹۸ اقدام به انجام انتخاب واحد نمایند. دانشجویان دقت کنند سقف دروس انتخابی در تابستان ۶ واحد بوده و برای اخذ دروس پایه لازم است که حتما یک بار در درس مربوطه نمره ردی اخذ کرده باشید.

دانشجویان متقاضی شاغل به تحصیل در سایر دانشگاه ها :
ثبت نام این دسته از متقاضیان در دو مرحله انجام می شود:
مرحله اول :
در بازه زمانی ۲۵ لغایت ۴ تیرماه ۹۸  لازم است متقاضی بعد از وارد کردن آدرس golestan.khu.ac.ir و وارد کردن کد امنیتی آیکون ورود به سیستم را انتخاب، و سپس بر روی آیکون ثبت نام متقاضیان ترم تابستان کلیک کرده و با استفاده از مسیر   )آموزش - پذیرش مهمان  - ثبت مشخصات اولیه دانشجویان متقاضی مهمان در این دانشگاه (مشخصات اولیه خود را تکمیل و برای ورود به سیستم خود یک شناسه کاربری و گذرواژه تعریف نمایید، بر روی ایکون ثبت موقت مشخصات متقاضیکلیک کرده، سپس از سیستم خارج شده و مجددا با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه ای که برای خودتان تعریف کردید، مجددا واردسیستم گلستان شده و مراحل موجود در پردازش پذیرش غیرحضوری دانشجویان متقاضی میهمان در این دانشگاه را تکمیل نمایید. در این مرحله متقاضی باید اطلاعات اولیه مربوط به خود را تکمیل و تایید نماید. همچنین لازم است مدارک خواسته شده (شامل معرفی نامه دانشگاه مبدا و کارت دانشجویی متقاضی) را بارگذاری نموده و برای ورود به مرحله دوم منتظر تایید مدیریت بماند.
ارسال تصویر نامه موافقت دانشگاه مبدا و تصویر کارت دانشجویی دانشجو الزامی است

مرحله دوم:
پس از تایید درخواست دانشجو توسط مدیریت دانشجو میتواند از تاریخ ۵ تیر لغایت ۱۱ تیر ماه نسبت به انجام انتخاب واحد خود اقدام نماید.
میزان شهریه پرداختی به ازاء هر واحد دروس عمومی(تئوری) ۱۰۰۰۰۰۰ ریال و به ازاء هر واحد دروس پایه و عملی عمومی  ۱۲۰۰۰۰۰ ریال می باشد.
برای مشاهده دروس ارائه شده و اطلاعات کاملتر در این خصوص می توانید به پرتال دانشگاه خوارزمی مراجعه کنید.

متقاضیان گرامی در صورت داشتن هر گونه سوالی میتوانید در ساعات اداری با شماره های زیر تماس بگیرید:
 ۰۲۱۸۸۳۲۹۲۲۰ -  ۰۲۱۸۸۳۲۲۹۲۲۱   -  ۰۲۱۸۸۳۲۹۲۲۳
داخلی ۴۴۵۴ سرکار خانم گودرزی  و  داخلی ۴۴۴۵ سرکار خانم خانی

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 5431 بار   |   دفعات چاپ: 162 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر