نامه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

بسمه تعالی

دانشگاه خوارزمی فعالیت خود را در سال 1298 به نام دارالمعلمین عالی آغاز کرد و به عنوان اولین مرکز آموزش عالی در کشور توانسته است زمینه بالندگی و رشد شخصیتهای علمی و سیاسی را فراهم آورد. از اینرو این دانشگاه طی قریب به یک قرن فعالیت آموزشی نقش بسزایی را در توسعه ایران اسلامی ایفا کرده است. نهال ریاضیات مدرن در این دانشگاه رشد کرد و به درختی پرشاخ و برگ تبدیل شد و از طریق معلمان تربیت شده در این دانشگاه، سراسر کشور سایه گستر شد. رشته های روان شناسی و علوم تربیتی قبل از اینکه در دانشگاه تهران دایر شود، دراین دانشگاه بنیانگذاری شد. دکتر علی اکبر سیاسی، پدر علم روانشناسی ایران زمانی در این دانشگاه سمت ریاست داشت، استاد مصاحب، پدر ریاضیات مدرن ایران در این دانشگاه به تربیت معلمان و استادان نسل های بعدی مبادرت ورزید.

دانشگاه خوارزمی هم اکنون دارای 16 دانشکده قریب به 12750 نفر دانشجو و 468 عضو هیأت علمی می باشد.

حوزه آموزشی دانشگاه خوارزمی همگام با سیاست بین المللی شدن این دانشگاه با همیاری اعضای هیأت علمی درصدد است تا فعالیت های علمی و بین المللی را توسعه دهد از جمله جذب دانشجوی خارجی، دعوت از اساتید راهنما و مشاور از دانشگاههای معتبر خارج از کشور، برگزاری دوره های مشترک آموزشی و...

همچنین با تدوین برنامه جامع بالندگی اعضای هیئت علمی و تاکید بر نو آوری، خلاقیت و کارآفرینی بر آن است تا با بهره گيري از تکنیک های یادگیری و یاددهی و با توسعه كيفي منابع انساني شايسته خود در حيطه هاي دانش، نگرش و مهارت هاي شغلي بسترهای لازم را براي مواجهه مناسب با چالش هاي گوناگون عصر حاضر و نیز برای رقابت موثر در جامعه جهانی فراهم آورد.

این حوزه به منظور تحقق اهداف ذکر شده؛ بازنگری برنامه های درسی به منظور همگامی با پیشرفت جهانی علم و پاسخگویی به نیازهای جامعه، توسعه رشته های میان رشته ای بر اساس نیازهای جامعه و همکاریهای بین بخشی، ایجاد دانشکده های جدید بر اساس نیاز جامعه و امکانات دانشگاه و توسعه دوره های آموزشهای آزاد و مجازی را در دستور کار خود قرار داده است.

اینک با اغتنام فرصت، درآغاز سال تحصیلی 96-95 مقدم دانشجویان پذیرفته شده در سال جاری را گرامی داشته، توفیق روزافزون کلیه دانشجویان دانشگاه را در سطوح مختلف تحصیلی و در رشته ها و دانشکده های مختلف، از درگاه خداوند متعال خواستارم. بی تردید تلاش ارجمند اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و همکاری صمیمانه کارکنان گرامی بیشترین سهم را در پیشبرد اهداف والای دانشگاه دارد که شایسته است از مساعی ارزنده آنان تشکر و قدردانی شود

جعفر کیوانی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی