نامه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

بسمه تعالی

آغاز سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش امسال مصادف شده است با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که این خود باعث توجه به معنویت و اخلاق مداری در مراکز آموزشی عالی شده است.

هر سال با آغاز سال تحصیلی جدید حرکتی نو و سرشار از انرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه ایران عزیز آغاز می شود. دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستین مؤسسه آموزش عالی کشور که از سال 1297 فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون در آستانه صدمین سال فعالیت خود قرار دارد، توانسته است در طول قریب به یک سده، زمینه بالندگی و رشد شخصیتهای علمی و سیاسی فراوانی را فراهم آورد. این دانشگاه طی این مدت فعالیت آموزشی، با تربیت نزدیک به 100000 دانش ­آموخته در رشته های مختلف و ایجاد 6 دانشگاه اقماری که اغلب آنها به دانشگاههای جامع و تاثیرگذاری تبدیل شده­ اند، نقش بسزایی را در توسعه ایران اسلامی ایفا کرده است.

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی در سال جاری، راهبرد اصلی خود را ارتقای کیفیت آموزشی قرار داده است و همگام با سیاست بین المللی شدن دانشگاه با همیاری استادان فرهیخته و دانشجویان ساعی درصدد است تا با پذیرش دانشجوی خارجی، دعوت از اساتید راهنما و مشاور از دانشگاههای معتبر خارج از کشور، برگزاری دوره های مشترک آموزشی، افزایش فعالیت های علمی و بین المللی و... گام مؤثری را درجهت ارتقای کیفیت همه جانبه با بهره گیری از توان بخشهای مختلف بردارد. دانشگاه خوارزمی در این سال اقدامات لازم برای ارزیابی درونی و اعتبار بخشی بین المللی را در صدر برنامه های خود دارد. همچنین با تدوین برنامه جامع بالندگی اعضای هیئت علمی با تاکید بر نو آوری، خلاقیت و کارآفرینی، دانشگاه خوارزمی بر آن است تا با استفاده از تکنیک های نوین یادگیری و یاددهی و توسعه منابع انساني شايسته خود در حيطه هاي دانش، نگرش و مهارت هاي شغلي، زمینه­ های لازم را براي قرار گرفتن در جمع پنج دانشگاه تراز بین المللی از بین شانزده دانشگاه برتر کشور که به این منظور انتخاب شده­ اند و خود یکی از آنهاست، فراهم آورد.

اینک با اغتنام فرصت، درآغاز سال تحصیلی 97-96 مقدم دانشجویان پذیرفته شده را گرامی داشته، توفیق روزافزون کلیه دانشجویان دانشگاه را در سطوح گوناگون تحصیلی و در رشته ها و دانشکده های مختلف، از درگاه خداوند متعال خواستارم. بی تردید تلاش مؤثر اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و همکاری صمیمانه کارکنان گرامی بیشترین سهم را در پیشبرد اهداف والای دانشگاه و رسیدن به این مهم دارد که شایسته است از مساعی ارزنده آنان تشکر و قدردانی شود.

جعفر کیوانی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی